Мебели Мондо – високо качество на изгодни цени!

Posted by admin | Магазини за мебели,Мондо | Wednesday 2 January 2013 9:43 am

Обзавеждането на дома е вълнуващо и приятно начинание, но и предизвикателство, което изисква информираност. На българския пазар за мебели има богато разнообразие от производители и вносители, сред които доста бързо се откроиха мебелните магазини на Мондо. Фирмата притежава 12 магазина в страната, но търговската верига на марката тепърва ще расте.

Мебели Мондо е сравнително нова търговска верига, но благодарение на високото качество на предлаганите мебели и изгодните цени, набира все по-голяма популярност.

Екипът на Мондо има амбициите да задоволи всеки вкус, предлагайки модни и функционални мебели с доказан професионализъм, безспорна коректност и ангажираност. Консултантите на фирмата ще ви обърнат персонално внимание и ще се опитат да ви насочат, отговаряйки на всичките ви въпроси. Всяка поръчка се изпълнява с висок професионализъм, което може да потвърди всеки клиент на Мондо. Цените от своя страна са конкурентни и изгодни, а предлаганият асортимент непрекъснато търпи развитие.

Мебели МондоМожете да поръчате продуктите на Мондо и онлайн, както и да направите списък на желаните мебели, които сте харесали. Имате възможност да поръчате веднага, както и да направите това по-късно. Плащането става по банков път, в брой при доставка и на изплащане. Щe получите поръчаните мебели до 10 работни дни, ако са налични в складовата база. Ако в момента на поръчката, желаните стоки не са налични, ще се наложи да изчакате до 30 работни дни.

Магазини Мондо предлагат транспорт, който се заплаща според ценоразписа на конкретния шоурум, в рамките на града. Извън града заплащате транспорта на километър. Можете да получите поръчката си по куриер, като заплатите цената за транспорта.

Мебели за всекидневна - шкаф, телевизор, рафтовеПродуктите на Мондо се сглобяват от клиентите, но фирмата предлага платен монтаж. Ако сте закупили мебели за над 1000 лева, монтажът ще ви струва 100 лева. При покупки до 1500 лева – цената за монтаж e 150 лева, а над 1500 лева – 10% от стойността.

Магазини Мондо не спират да радват клиентите си с промоции и намаления. Можете да се ориентирате за активните промоции на официалния сайт на фирмата. Така имате възможността да пазарувате изключително изгодно, като пестите средства и време. При някои от намаленията разликата между стара и нова цена е сензационна. Така например, можете да закупите секционен комплект “Галатея Хавана” за 498 лева, вместо за 698 лева. Любопитно, нали? А какво ще кажете за комплект за хол “Корфу” за 329 лева, вместо за 499 лева?! Сами виждате колко големи са намаленията в Мондо!

Кухненско обзавеждане - мивка, шкафове, надмивка, хладилникС мебели Мондо можете да обзаведете изцяло, до най-малкия детайл, както кухнята, така и хола, спалнята, банята, детската стая и дори офиса. Мебелите са модерни, стилни и функционални. Имате толкова много възможности, защо да чакате?! Потърсете мебелите, от които имате нужда, и освежете жилището си на изгодни цени. Не пропускайте и дребните детайли. Понякога те могат да направят чудеса със старото обзавеждане и да му дадат живот.

Обзавеждане детска стая - легло, бюро, столДетските стаи на Мондо са истинска експлозия от цветове и щампи. Трудно ще отделите поглед от бонбонените детски мебели, създадени за вашите малки принцеси. За момченцата пък има уникални тематични стаи, вдъхновяващи за палави приключения в света на Мондо.

Web Site

Мебели Мондо във facebook

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment