Мебели Явор

Posted by admin | Явор | Monday 16 April 2012 10:30 am

Мебели Явор е сред най-големите фирми за внос и търговия с мебели в България. Фирмата притежава магазини в цялата страна, като непрекъснато увеличава търговската си мрежа. Вече 19 години мебели Явор се грижат за спокойствието и комфорта на клиентите си, които не спират да се увеличават. Всеки, посетил магазин на фирмата, знае, че може да намери абсолютно всичко за дома си. Освен това клиентите получават безплатен транспорт в рамките на града, перфектно обслужване и професионални съвети от консултантите.

Мебели Явор увеличават непрекъснато асортимента си, като към момента предлагат не само обзавеждане за кухнята, спалнята, детската стая, хола с модерни и функционални мебели, но и аксесоари, килими, осветителни тела, вази, кухненски принадлежности. Мебелите са внос от най-добрите производители в Корея, Словения, Индия, Полша и други. Фирмата предлага и българска стока със завидно качество, което конкурира най-големите търговски марки в бранша и то на изгодни цени.

Клиентите на мебели Явор не се притесняват, че не биха могли да си позволят цялостно обзавеждане. Магазините ви сюрпризират със сензационни намаления, промоции и бонуси. Със сигурност ще намерите мебели за вашия джоб и дори ще ви останат пари за по-дребните детайли. Можете да избирате измежду най-добрите матраци за вашата спалня, без да ви задължават да купувате в комплект. Всички знаем колко е важно да имаш богат избор, за да вземеш правилното решение и да превърнеш дома си в спокойно и уютно убежище.

Консултантите в магазините на Явор са любезни и внимателни. Те ще ви обърнат персонално внимание и ще ви дадат ценни съвети. Не се притеснявайте да питате! Ако сте привърженици на българските мебели, Явор ще ви предложи богат асортимент от мека мебел, спални, многофункционални дивани, готови кухни в модерни цветове и стилове. Вече имате възможност да пазарувате и онлайн, тъй като фирмата е помислила за всички. Така лесно и бързо ще се ориентирате на сайта на фирмата за най-добрите предложения. Освен това, можете да участвате в игрите, които организират и да спечелите нов стол, бюро или друга мебел за вашия дом. Попитайте за условията за доставка и плащане.

yavor-mebeli1Дори във вашия град да няма представители на мебели Явор, вие също можете да получите безплатна доставка. Така продуктите на фирмата са достъпни за цяла България. Редовните клиенти на фирмата не спират да се увеличават, което съвсем не е случайно. Мебелите на Явор са достъпни, качествени и модерни. Могат да задоволят всеки вкус и да сбъднат всяко ваше желание. За лоялните клиенти пък има редица изненади.Те получават отстъпки чрез бонус точки, което прави цените на Явор още по-изгодни. Така печелите, докато пазарувате и на практика нямате нужда от друг магазин.

Имате възможността да се информирате за промоциите на фирмата, като следите официалния сайт. Атрактивните цени стават още по-атрактивни, а промоциите – сензационни! Фирмата предлага и каталози, които можете да вземете напълно безплатно от всеки магазин в страната. По този начин бихте могли да изберете новото си обзавеждане спокойно у дома. И това съвсем не е всичко! Явор непрекъснато прави сезонни изненади на своите клиенти. Посетете магазин на фирмата и се убедете в това сами.

 

Карта с магазините на мебели Явор в България:

 

Месецът на хола в магазини за мебели Явор – 5 години гаранция!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment