Мебели Зона

Posted by admin | Зона,Магазини за мебели | Wednesday 2 January 2013 9:46 am

ZONA for Home има амбициите да се превърне в най-голямата и престижна мебелна верига на българския пазар. Фирмата притежава най-големия шоурум в страната, който се намира в София и е с 10 000 кв. м. изложбена площ. В атрактивния мебелен магазин можете да видите над 5000 мебели, като асортиментът непрекъснато расте. За улеснение на клиентите предлаганите мебели са разделени тематично. Модулите са в почти реални размери, за да добиете най-ясна представа как ще изглеждат в дома ви.

Фирмата притежава и най-голямата складова база, тъй като асортиментът е изключително голям. Всеки сезон каталогът на ZONA for Home се обновява с нови иновативни предложения, които са в крак с модата. Цените са в широк диапазон, така че всеки клиент да има възможност да си купи нови мебели. В мебелните магазини на фирмата ще видите най-актуалните модни тенденции в света на мебелите в най-голямото им многообразие.

ZONA for Home предлага не само български мебели, но и качествено обзавеждане от Италия, Германия, Полша, Сърбия, Турция, Македония. Така имате възможността да разгледате новите предложения на известни световни марки от Полша, Македония и Румъния.

Единна вътрешна информационна система свързва клиентите с консултантите. Това осигурява непрекъсната връзка между звената, които отговарят за продажбата, доставката, складовата наличност.

Клиентите на ZONA for Home могат да се възползват от предложението на фирмата за дизайнерски консултации, както и да получат индивидуален проект за кухнята, спалнята, хола или детската стая. Проектите са с 3D визуализация. Проектирането на новата ви кухня, например, струва 120 лева, като в тази цена влиза взимане на точни размери и така актуалната 3D визуализация.

ZONA for Home предлага доставка на закупените мебели, като град София и близките селища са разделени на шест зони. Можете да ангажирате и платен разнос. Ако покупката ви е до 2000 лева, ще заплатите 2% от общата стойност. Ако покупката ви е над 2000 лева, цената е 1% от общата сума.

Освен транспорт и платен разнос, фирмата предлага и монтаж. За мебели на стойност над 1000 лева заплащате 8% за монтаж. За монтаж на кухня ще трябва да заплатите 10% от общата стойност на направената покупка. Ако кухнята е с цена до 500 лева, заплащате 80 лева за труда, а от 501 до 1000 лева – 100 лева. Готовите кухненски модули пък се монтират срещу 80 лева.

Гаранцията на закупените мебели е в рамките на законовия срок и се поема от фирмата и влиза в сила от подписването на приемно-предавателния протокол. Разбира се, има редица случаи, в които гаранцията ви няма да важи – ремонт от неоторизирано лице, неправилна експлоатация, загубена гаранционна карта.

В случай че нямате възможност да платите за покупката си в брой, можете да се възползвате от предложенията за лизинг. В магазините на ZONA for Home се предлага лизинг от УниКредит, TBI и JET. Можете да заплатите и с кредитна карта – VISA, Amerikan express, Euroline.

Всички знаем колко е важно да направим правилен избор при обзавеждането на дома, тъй като това е инвестиция за дълъг период от време. Със ZONA for Home тази инвестиция си заслужава!

Web Site

Зона мебели във facebook

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment